15. Veljača 2019. 11:49

Tražilica pokojnika - nova usluga groblja Sveta Nedelja

Kako bi što više olakšali našim posjetiteljima ali i korisnicima groblja, pokrenut je web servis kroz koji je moguće pronaći točnu lokaciju groba s prikazom istoga na mapi te saznati povijest ukopa pokojnika.

Tijekom godine na groblje u Svetoj Nedelji dolazi mnogo posjetitelja  iz udaljenih krajeva Hrvatske, a često i iz drugih država i nije im jednostavno pronaći baš sva počivališta svojih znanaca, prijatelja i rodbine koja bi željeli posjetiti,položiti cvijeće ili zapaliti svijeću.

Kako bi što više olakšali našim posjetiteljima ali i korisnicima groblja, pokrenut je web servis TRAŽILICA POKOJNIKA. Tražilici se jednostavno pristupa putem računala ili putem pametnog telefona preko službene stranice trgovačkog društva Svenkom. Kroz tražilicu je moguće pronaći točnu lokaciju groba s prikazom istoga na mapi te saznati povijest ukopa pokojnika. U tražilicu je dovoljno upisati jednu od ponuđenih informacija, primjerice  prezime pokojnika i potom će se odmah prikazati svi pokojnici s traženim prezimenom.  Vodeći se pravilima Uredbe o zaštiti osobnih podataka nije moguće pronaći podatke o vlasniku groba. Vjerujemo kako ćemo ovim načinom pretraživanja i pružanja informacija uvelike doprinijeti pojednostavljenju traženja informacija o pokojnicima.

Svenkom.hr | Sva prava pridržana
Pristup informacijama | Promijenite GDPR privole
Postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Svenkom d.o.o. (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Svenkom d.o.o. ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Svenkom.hr