24. Svibanj 2021. 15:26

Novo uređeni prostor mrtvačnice !

U suradnji i uz potporu Grada, komunalno poduzeće Svenkom u potpunosti je obnovilo prostorije mrtvačnice na groblju u Svetoj Nedelji.

Tijekom zimskim mjeseci djelatnici Svenkoma užurbano su radili na obnovi starih prostorija mrtvačnice. Zbog dotrajalosti pojedinih dijelova objekta bilo je potrebno mnogo truda i vremena kako bi se prostor osigurao, zaštitio te ponovo uredio. Uz zidarske radove odrađeni su i mnogi građevinski zahvati. Na objektu su postavljene nove elektroinstalacije, odrađeni su keramičarski radovi, kamenoklesarski radovi,  spušteni stropovi, uređeni zidovi te osvježena podna obloga. Izrađen je i novi odar te indirektna rasvjeta, a prostor je dobio i novu klimatizaciju. Uz navedeno uređenje postavljena su i nova ulazna vrata u mrtvačnicu. Velika većina radova odrađena je od strane djelatnika Svenkoma što nas posebno čini ponosnima. Prostor mrtvačnice dobio je potpuno novi izgled,  a svojom funkcionalnošću svakako će doprinjeti prilikom posljednjih ispraćaja.

 

Svenkom.hr | Sva prava pridržana
Pristup informacijama | Promijenite GDPR privole
Postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Svenkom d.o.o. (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Svenkom d.o.o. ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Svenkom.hr