05. Siječanj 2024. 10:04

Sakupljanje i zbrinjavanje božićnih jelki i borova

Od 08.01.2024. TD Svenkom  početi će sa sakupljanjem starih božićnih drvca.

Od ponedjeljka 08.01.2024 TD Svenkom  početi će sa sakupljanjem starih božićnih drvca. Drvca je potrebno odložiti na zelenu površinu uz najbližu glavnu prometnicu a djelatnici Svenkoma će prema unaprijed definiranom rasporedu obilaziti ulice u naseljima te sakupljati i deponirati drvca. Važno je da se drvce odloži na dan sakupljanja kako u slučaju padalina i snijega ne bi ostao sakriven.

Raspored odvoza:

08.01.2023 – Mala Gorica, Jagnjić Dol, Hoto Ville

09 01.2023 – Svetonedeljski breg, Brezje, Sveta Nedelja

10.01.2023 – Kerestinec,Kalinovica, Žitarka

11.01.2023 – Rakitje, Novaki, Bestovje

12.01.2023 – Strmec, Orešje

Napomena:

*sakupljati će se isključivo božićna drvca, ostalo granje ili otpad neće biti odvezeno.

** u slučaju padalina ili drugih iznenadnih okolnosti moguće su izmjena u terminima ( obavijesti pratiti na internet i facebook stranicama društva Svenkom)

Svenkom.hr | Sva prava pridržana
Pristup informacijama | Promijenite GDPR privole
Postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Svenkom d.o.o. (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Svenkom d.o.o. ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Svenkom.hr