01. Lipanj 2019. 11:23

Obavijest e-računi od 01.07.2019.

Sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi poduzeće SVENKOM d.o.o. svi računi prema poduzeću će biti procesuirani isključivo kroz sustav eRačuna.

Obavještavamo vas da će od 1. srpnja 2019. godine plaćanja vaših računa koje ćete nam izdati za usluge/radove i/ili isporučenu robu biti isključivo pod uvjetom da nam pošaljete eRačun!

U listopadu 2018. godine stupio je na snagu Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/2018) prema kojem su svi javni i sektorski naručitelji obvezici primjene ovog zakona.

Prema Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi, više neće biti dopušteno zaprimanje računa, predračuna, terećenja i odobrenja u papirnatom obliku putem pošte ili putem email-a (osim fiskaliziranih računa koji se plaćaju gotovinski).

Kako je trgovačko društvo SVENKOM d.o.o. obveznik navedenog Zakona, zaprimati i plaćati ćemo jedino eRačune koji su sukladni s EU normom.

Molimo vas da poduzmete sve aktivnosti koje su potrebne kako bi se od 1. srpnja 2019. godine izbjegle eventualne poteškoće sa zaprimanjem i plaćanjem vaših računa.

E-mail adresa na koju ćete slati vaše eRačune je: svenkom@svenkom.hr.

Svenkom.hr | Sva prava pridržana
Pristup informacijama | Promijenite GDPR privole
Postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice poduzeća Svenkom d.o.o. koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima poduzeća Svenkom d.o.o. i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Svenkom d.o.o. (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Svenkom d.o.o. ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Svenkom.hr